Alıntı:
periprensesi Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,
ben olacaklari az yada cok sezinleyebiliyorum ama kesinlikler fal kahve, su, cin, peri yoluyla degil. bazi sinyalleri aliyorum bazen yorumluyorum bazen yorumlayamiyorum. bazi ruyalarim cikiyor bazen icime doguyor. ayni durum ananemde de var ama onunki biraz daha degisik.
bunu gelistirmenin bir yolu var mi?
benim gibi olanlar var mi?
|
sevgili arkadaşımız yaşadıkların fazlaca önemsedigin ve beklentiler içerisinde oldugun hayat sahnesinde sana sunulan bir önceliktir bu bütün insanlarda vardır yalnız insanlar madde mekanında kendi içsel dunyalarıyla baglarını öylesine koparmışlardır ki bu imkanın farkında degil veye farkındalıgı sadece rüyalarıyla anlamaktadırlar fal olayı çok farklıdır insanların telepati yoluyla düşünce okuma yolunu bilmiyorsanız int yararlanabilirsiniz gerekli açıklamaları bulabilirsiniz cin olayları çok ayrı bir konudur ki duru görü i
nsanların kendi iç dunyalarına bir kapı benzetmasi bence daha uygundur her insan hisseder bunun dereceleri hayat tecrübeleri ve içselliginin derinligiyle baglantılıdır sesini duyuramayan ben diyim bir noktadan sonra yabancılaşır ve kopar sen madde bedeninle hayatın tadına varmaya çalışırken ruhun ayrı bir çalışmadadır ve çatışmalar sıkıntılar baş gösterir anlatmak istedigim içsel sesini dinle ama fazla kafanı takma istesende istemesende hayatın senaryosu senindir önceden bilmek ne saglar o oyuncuya baglı sevgilerle