Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2008, 08:54 AM   #2 (permalink)
hayatimdegisti
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: EGO GÜÇLENDİRMENİN ANLAMI NE?

Yüksek ego sizinde dediğiniz gibi iyi değildir.Ancak zayıf egoda insanı mutsuz eder..
Bu telkinin amacı bu dengeyi sağlamaktır.Özellikle suçluluk duyguları telkini dinlenmesi esnasında kişi hem kendisini hem başkalarını affeder.Kimisi için bu zorlu bir süreçtir.Bu süreci daha kolay geçirebilmek için suçluluk duygularının yanı sıra ego kuvvetlendirici telkinin birlikte dinlenmesini öneriyoruz...Zaten suçluluk telkinin yazarıda bu şekilde dinlenilmesini önermektedir.


Dünyada bu tür telkinler ego strengthening olarak geçmektedir.En başta kullanılan telkinlerdendir.Terim olarakda ego güçlendirme çokca kullanılır.

İmgeleme hipnoterapide ve hipnoanaliz de de yoğun olarak kullanılmıştır. Pelletier ego güçlendirme amacıyla danışana “hayatın güçlükleri karşısında daha da güçlenmiş, uzun ve köklü bir ağaç gibi olacaksınız” şeklinde telkinler verilmesini önermektedir.

Özetle burada ki ego kotu anlamda ego değil daha çok kişinin kendine güveninin artmasını zorluklara karşı daha kuvetlenmesini sağlayan iyi anlamda egodur.


__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla