merhaba yazdıklarımdan sonra okumaya devam ettim ve şunu çıkardım bemdeki anlatılanlar gibi degil sanırım sadece ögrenmek istediklerini kafama çok takıyom nasıl olur sorusu sonucu bilinç altı cevaplanmış halde sunuyor bu rüyamda bazen soru sorudugum rüyada oldumu bilmede var kısaca bilerek degilde bilmeyerek rüyamda ki her insanda oldugunu sanmaktayım sonuçta herkez rüya görür ya hatırlar ya baskıyla unutur düşüncesindeyim korkular su yuzune rüyada çıkması sonucu kabus huzurlu uymaylada güzel rüya görmedir mesele demekteyim bedenimi görmemede uyku çabam sonucu sayı saymaya başlamıştım100 kadar saydıydım ve önceden her rakamla dahada rahatlıcam talimatını bilince yolladıydım ikinci 100 sayarken belkide bir yanılma oyunu oldu belkide uyku modunda dalgalanma oldu kendi deyimimce yani bir i
ki kez insanlar yaşarmış bu durumu zaten hayal gücüm kuvvetli alim allah ne düşünsem gözümün önünde bu uyanık sandıgım bir anda uyuma faslı yorumundayım ilk yazılanları okudugumda ölüler ruhlar falan korkum zaten bunlardan ben gerçek hatyatta insanlara yeter derken ölülere bulaşmakta istemem hani bir korkuyla his ve yaşadıklarımı özetleyi vermişim sakin kafayla benim bana yorumum bu bence buna takılan arkadaşlar heycan ugruna takılmasınlar bu fasıllara meditasyon olaylarında insanlar bu durumları yaşarlar diye düşünmekteyim ve okuduklarıma görede bir süre sonra ayrıca bu sitedede okudum gerçek hayattan zevk almazlarmış sevgilerle