Konu: fıkralar
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2008, 03:52 PM   #43 (permalink)
x123x
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 63
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
x123x is an unknown quantity at this point
Standart Fıkralar 2

Kadinin birinin 3 damadi varmis ve merak edermis damatlari onu severlermi diye. EE merak bu ya onlari imtahan etmiye karar vermis birinci damatla yururken kendini denize atmis baslamis çirpinmiya damat kadinin yuzmesini bilmedigini bildigi icin hemen atlamis kadini kurtarmis. sabaha kapisinin onunde bir citroen Xsara bulmus bir de not. " Damat beni seviyormissun tessekurlerimle " ertesi gun ayni senaryo ikinci damatla ve yine Xsara ve ayni not. cuma gunu 3.cu damtla imis atmis kendini denize damat bakmis kadin cirpiniyor donmus gitmis kadin bogulup sizlere omur. ertesi sabah kapida bir Jaguar Daimler bulmus bir de not Damat beni hakikatten seviyormussun sag ol KAYINPEDER


Dünya Genetik Projeler Yarışması yapılıyormuş. Tüm ülkelerden genetik profesörleri yarışmaya çalışmaları ile katılmış. İlk Fransız profesörün çalışmasının başına gelmişler. Jüri başkanı çalışmasının ne olduğunu sormuş.
Fransız profesör başlamış anlatmaya: - Ben inek genleri ile tavuk genlerini birleştirdim, Ortaya çıkan mahlukatın eti kırmızı et kadar lezzetli, beyaz et kadar sağlıklı oldu demiş.... Ardından diğer çalışmaları ülke ülke gezmeye başlamışlar. Sıra gelmiş Türkiye'den bizim Laz profesöre, Jüri başkanı: -Sizin çalışmanız nedir ? diye sormuş. Laz profesör anlatmış: Ben demiş, karpuz genleri ile hamamböceği genlerini birleştirdim!, Birden tüm jüri üyelerinden bir kahkaha kopmuş ve başkan Laz profesöre - Bu çalışma ne işe yarar? diye sormuş. Laz profesör: -Acayip işe yarıyor abicim, karpuzu kesiyosun, çekirdekleri kaçışıyor..

Temel'e,ambulans şöförü olarak işe başladığı ilk gün, bir hastayı evden alıp hastaneye getirmesini söylerler...iki saat sonra dört hasta ile geri dönen Temel, görevlilere durumu açıklar:
Ha bu ilk sıradaki esas hastadur da.. Diger üçüne ben çarptum..

Birgün Temel kamyonla giderken bir bayırda freni patlamış..Sağına bakmış pazar soluna bakmış bir kız çocuğu oyun oynuyor..Demişki içinden madem artık çıkar yok kızı ezeyim en az can kaybıyla kurtulalım...Ertesi gün manşet 123 ölü 29 yaralı..Altında da Temel'in ifadesi..:
-Herşey küçük kızın pazara doğru koşmasıyla başladı......

Bir gün yeni bir restorant açılmış. Bir hafta içinde sabah ilk gelene bedava çorba veriyorlarmış.
Her günde temel geldiğinden şöyle demiş
- Bu Temel yüzünden hiç reklam yapamıyoruz, bu Temel'in çorbasına müsil koyun demiş.
Temel sabah yine birinci gelmiş ve garson önüne müsilli çorbayı koymuş. Temel çorbayı içtikten bir dakika sonra garsonu çağırmış ve şöyle demiş.
- Oğlum burda tuvalet yok mu?
Garson da şöyle cevap vermiş.
- tuvalet var ama anahtarı kayboldu kapıda kilitli kaldı demiş.
Temel bir saat sonra daha dayanamıyıp hızla restoranttan çıkmış.Temel yolda bir adam görmüş.
Adam Temel'e demiş ki
- Oğlum burada yeni bir restorant açılmış sabah ilk gelene bedava çorba veriyorlarmış nerede o restorant
Temel'de şöyle demiş
- Şu sarı çizgiyi izle bulursun..

x123x isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla