Konu: normal mi?
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2009, 08:23 PM   #4 (permalink)
keskin38
Üsteğmen
 
keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 254
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold
Standart Cevap: normal mi?

Erteleme alışkanlığımı ben de yenmiş değilim. Hatta çok fazla ilerlemiş durumda ve çok canımı sıkıyor.
Zinde uyanma konusuna gelince gün boyu okulda, akşam da geç saatlere kadar bilgisayar başında olmam nedeniyle zinde uyanamıyorum. Erken yatamıyorum. Uykumu da alamadığım için zinde uyanamıyorum işte.
Bu arada zinde uyanma telkini yatmaya hazırlanırken ve uyurken dinlenilmeli. Çünkü telkin içeriği şu şekilde ;

Günün bittiğinde uyku zamanıdır.Zamanı geldiğinde uyumak için yapman gereken sadece kendini bırakmaktır.Uyku zamanı sadece kendini uykunun derinliğine bırakıyorsun.Rahat dinlenmiş ve düzgün bir şekilde uyuyorsun ve tamda uyanman gereken zamanda dinlemiş canlı ve enerji dolu olarak uyanıyorsun.Zihnini dinlenmeye ve uykuya kolay ve rahatça bırakabiliyorsun.Zamanı geldiğinde kolayca uykuya dalmak sana çok da doğal geliyor ve bunu rahatça kendiliğinden başarıyorsun.Ayrıca bir gayret sarfetmeden kendi kendine olan bir durum bu.

Yani uykuya adapte eden sözler olduğu için eğer gündüz dinliyorsanız uykunuz gelecektir O yüzden yatmadan 1 saat kadar önce dınlemeye baslayın, Uyurken de dinleyin. Bütün telkinleri uyurken dinlemeye özen gösterin hatta.Uykuda zihin telkinleri almaya daha müsait olduğu için etkisi artacaktır.
__________________
Her geçen gün
kendimi,
her açıdan
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla