Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2009, 08:47 PM   #284 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady









28 Mart: "BEN Enerjiyim. BEN her yerdeyim. BEN her şeydeyim. Benim olmadığım hiçbir yer yoktur. Bu gerçeği tümüyle farkedip kabul ettiğinde cennetin senin içinde olduğunu da görürsün ve arayışlarını bitirip kendi içine dönersin. O zaman tüm aradığını kendi özünde bulursun. Bugünlerde bunu uygulayan ruh sayısı ne kadar az! Onlar kendi içlerine bakmaktan çok uzaklar ve cevapları kendi içleri dışında, başka her yerde aramakla meşguller. BENİM sende olduğumu kabul edebildiğinde bir daha kendini asla yalnız hissetmeyeceksin; sorunlarının çözümlerini bir daha asla dışarıda araman gerekmeyecek. Cevaplanması gereken bir durum oluştuğunda, içindeki sükuneti ve huzuru arayacak, sorularını ve sorunlarını Bana açacaksın; ve BEN de sana çözümleri sunacağım. Sonra da, teslim olmayı ve sana kendi özünden bildirdiğimi olduğu gibi uygulamayı öğrenmelisin. BENİM söylediklerimi sadece duymak yerine, Onları yaşama aktarmayı öğrenmelisin."





__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla