Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2009, 07:54 PM   #283 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady









27 Mart: "Huzur ve barış seninle olsun. Benimle bir olmak huzurlu ve barış içinde olmak demektir çünkü, huzur ve barış ruhun derinliklerinde başlar ve sonra dışarı yansır. İçsel huzuru ve dengeyi bulduğun zaman her yere gidebilir ve her şeye dayanabilirsin. Hatta ölümün gölgesini üstünde hissetsen bile hiçbir şeyden korkmazsın çünkü, o içsel huzurla birlikte hiç kimsenin bozamayacağı ve yokedemeyeceği bir dinginlik ve sükunet oluşur. Benimle gerçek ilişkini farkedip kabul ettiğinde, ve bunu karmaşık bir hale getirmeden, küçük bir çocuk gibi yalın bir şekilde yaptığında, tüm yaşamın neşe ve şükranla dolacak. O zaman yaşamına korku giremez ve sen tehlikeden uzak bir yaşam yaşıyor ve tam olarak korunuyor durumunda olursun çünkü korkunun olmadığı yerde tam koruma vardır. Tehlikeye açılan kapıyı açan korkudur ve korku seni yaralanmaya açık bir hale getirir. O yüzden korkuyu kendinden uzaklaştır ve bırak Huzurum ve Sevgim içine dolsun ve seni sarsın; ve sonsuz şükran duy."




__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla