24-03-2009, 06:03 PM
|
#18 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 28
15 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
.....her şeyi yoluna koyacaksam, bu ilişki olmalı, olmazsa koyamam. Dolayısıyla, senin hayatının yolunda gitmesi, hayatından zevk alman, mutlu olman, hedef belirleyebilmen vs. için bu ilişkiyi istiyorsun. Aslında bu ilişki değil bence konu. Her şeyini bu ilişkiye endekslemen. Daha da doğrusu, hayatını başka birine endekslemen. Kendinin bu yolda ilerleyemeyeceğini düşünmen. İçinde eksikliğini, ihtiyacını hissettiğin şeyleri belki de bu ilişkiyekişiye kodladın. Birilerine bağımlılık zor bir olay..... | Biraz kesip biçtim ama kusura bakmayın.. Şimdi ordan bakınca kızın biri sevgilisinden ayrılmış, herhangi bir çift herhangi bir ayrılık.. Söylenmesi gereken şeyler üç aşağı beş yukarı bellidir zaten. Bir kulaktan girip diğerinden çıkar genelde. Birde süreç vardır onu geçirince herşey normale dönmeye başlar.. Ben hiç bir zaman bunu yapan biri olmadım, bitenlerin ardından seneler geçse de biri diğerinin aynısı olmadı. Periyodik aralıklarla tekrarlanan birşey değil ki bu. en azından benim için. her gidenin arkasından -kahretsin ya olmazsa olmaz -illa ki o lazım bana demedim, nasıl gider nasıl biter de demedim.. evet haklısınız endeksledim belki de hata yaptım ve yapıyorum.. ama hissetiğim O'na karşı bağımlılık değil, hayatımın merkezi de değil; gerçekten istediğim, doğru olduğuna inandığım ve bu durumu kabullenemediğim... bilmiyorum. hırsla değil tam tarif edemediğim bir şekilde(siz koyun adını) söylüyorum ki vazgeçmeyi seçmiyorum. |
| |