28-01-2008, 11:32 AM
|
#93 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
88 Mesajinıza toplam 212 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 27 Ocak Pazar 13.00 Taksim Akm önü teterjanlı kedili istanbul buluşması Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
27 Ocak Buluşmamız şimdiye kadar olan buluşmalar arasında en çok katılım olanlarından bir tanesiydi..
Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum...
Bu sefer video yada resim çekmedik.Resimi Zeynep hn yapacak...Oradan az çok fikir sahibi olacaksınız.
| Evet herkesin resmini hafızama resimledim Shamanicin pisinin tabiriyle kovayla kahve içmesini elinde sigara püf püh içmesini ayrıca çizdiğim resimden bile güzel hoş narin bir bayan vardı yani karşımda:)Atakan beyin portakal suyunu içsemmi içmesemmi diye düşünmesini pismin harbi kedi olmasını haketen yaaa görmeliydiniz hayatta her insanın böle bi arkadaşı olmalı biraz aksi huysuz gibi görünsede harika biri çok neşeli beni çok güldürdü harbi kedi psimbat:))
Allah razı olsun İnşllah yüzün hep gülsün pisim:)
Atakan bey beydi yani ağırbaşlı kara yağızlı pek bi havalıydı cınım:))
Bide Cankanat dı dimi? dusuno kendini bilir:))neyse yaşını göstermeyen çıtır arkadaşımız:))daa ben seni nasıl resimlicem hmm? :))düşünüyorum halemm:))
Çiçek kız çiçek gibiydi hani adı gülmüydü neydi lem biri yardım etsin ben pisisye bakmaktan çiçekleri gülleri göremdim saolsun yaniii:))
Stemizin fıstık dj yi bizi erken terketti oda bidahaki buluşmada cezalı ona göreeee:))
Oktay arkaşaımızın seside güzeldi bak onuda dj yapabilirsiniz polifonikti yane kulağa güzel geliyodu ses:))
heeee 06Metin iyi yırttın hesabıııı:)))
Neydi beee ölee sanki bütün hesabı bizemi ödetcek demiştikya bulunduğumuz mekanda:))
Shamanic dedi eyvah gerçek oluyor bulaşık espirisisi:)))
Suçu bana attı ya ben ne dedimkiiiiii :)))
Ya gelemeyen arkadaşlar böle işte siz yanın gelemediğinize:))
Şaka bi yana toplantı bol espirili samimi neşeliydi Teşekkür ederim bütün arkadaşlara iyiki buraya üye olmuşum:)
Sizi seviyorum canıncımlar:) |
| |