Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2008, 01:11 AM   #9 (permalink)
Sezennl
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 473
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Tup bebek ilaclari

bu opucukler minik meleklerine cok opuyorum onlari cok dilerim rabimden banada onlardan verir.

canim biraz anlatayim sana kendimi ben ilk denemi istanbulda bahceci kiliginde alman hastanesinde yaptirdim hollandada yasiyorum sordum bir kac kisye ya turkiyede en iyi merkez neresi dedim deiler mustafa bahceci kosa kosa gitim yasim ozaman 38 adam bakti asilama yaparim olur dedi ama zaman kayibi tupbebek dedi hemen dedim yap ve sunmu dusundum hemen tutacaktiu aklimda oyleydi cunki ben evlendim ve yasimiz ileri oldgu icin hemen bebek istedik arastirma felan yok neyse tupbebek olayim oldu kendimi hamile saniyorum neyse malum gun geldi kan testi olmadgimi ogrendigimde cok morelim bozuldu. hollandadaki dokltara dedimki ben tupbebek yaptordim tutmadi beni bakin dedim benim neyim var dedim. baktilar amaliyat oldum tabiki kanalarim tikali rapor verildi tek carem tup bebek ve doktorum hollandanin en iyi hastanesine acil mektup yazdi bu hastanede bekleme suresi en az 7 yil ama yasim ileri diye en one aldilar arastirmalarim 3 ay surdu ve ilaclar farkliydi uzun protokol turkiyele alakasi yok. sag yumurtalik calismadi iyim? neyse morelim sifir birde agir bir iste calisyorum calisma satim 18 saaten fazla gunde bazen 4 saat uyursam kendimi sansli hisediyorum neysem sigarayi biraktim. 3 icmedim tup bebek yapildi bekleme suresi uzun ya ben calistim tabiki transfer oldu ertesi gunu ise gitim ama hic sigara icmedim 2 emberyo koydulardi zaman gitim kan verdim eve gelirkene bizim maluk kirmizlar geldi zaten haber beliydi olmadi. ben ogun sigaraya basladim okadar agladimki sana anlatam neyse 3 ay sonra bu tedaviye basladim sigara ictim hemde 1 paket gunde. budefa isi biraktim evdeyim ama sigara icyorum bugun bir paketen fazla icmisimdir ama bugiune kadar gunde 6tigeciormedimdi tarnsferden sonra sen 3 diyorsun ben 3 tane icsem atarim sigaryi disariya.

ama yeminim var hamile oldgumu ogreneyim o zikimi atacagim disariya ve asla vede asla o zikimi agzima almayacagim bunu Allahima yemin ettim. simdi icimde bilsemki hamileyim simdi atarim ya ama simdi. ama okadar caresizimki okadar yorgunumki sana anlatamam

neyse turkcem bozuk yazi lar bozuk ama beni anlamaya calis.
sana sunu soracagim hani progostoron kulaniyoruzya birde sen band kulandinmi? transferden sonra birinci hafta? bana bagceci vermisti onu koluna yada karnina yapsitiryorsun.
ve sen kacgun dinlendin evde?
__________________
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla