Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2008, 12:14 AM   #8 (permalink)
defduru
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 400
Tesekkür: 31
58 Mesajinıza toplam 318 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
defduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to beholddefduru is a splendid one to behold
Standart Ynt: Tup bebek ilaclari

Canım hiç aklına kötü birşey getirme. Bende sigara içiyordum ve hala içiyorum. Çok fazla olmamak kaydıyla günde iki üç sigaranın bir zararı olmaz. Kendini kötü hissetme. Daha 5. günde bir belirti bekleme zaten beklenti içine girersen hep aklın orada olur. Kendini oyalayacak meşgaleler bul. Benim onuncu günde ilk belirtiler gelmişti. Fakat bu kişiden kişiye değişir. Bunu sakın unutma. Kimseyle kendini karşılaştırma. Çünkü herkesin bünyesi farklı benim yaşadıklarımı sen yaşamazsın senin yaşadıklarını ben. Onuncu günde müthiş bir ağrım olmuştu. İş yerinde yere yatıp ağladığımı biliyorum. Hastaneyi arayıp ortalığı ayağa kaldırmıştım. Ben çok kötüyüm diye. Şimdi düşünüyorumda nekadar saçma geliyor. Ben şanşlıydım ilk denemede başarılı oldum. İnşallah seninde bu son olur ve bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın. Ben hep ozaman benim için hayırlısı neyse o olsun diye dua etmiştim. Eğer anne olmak çocuk sahibi olmak senin içinde hayırlıysa öyle olsun. Bütün kalbimle senin için ve karnındaki o minicik melekler için dua ediyorum. Lütfen olana kendini teslim et olurmu?
Sigaraya bir daha gelecek olursak hamile olduğunu öğrendiğin gün içemeyeceksin zaten. Benim öyle oldu. Ne zaman kızlar sütten kesildi ben hemen sigaraya koştun. Keşke hiç başlamasaydım ama. Bak sende öyle yapacaksın. Hamile olduğunu öğrendiğin zaman içemeyeceksin.
Bütün kalbimle yanındayım
Sakin ve huzurlu ol canım.....
__________________
İnsan inandığına denktir;yapabileceğini düşündüğü kadardır.
defduru isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla