Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2008, 11:48 PM   #3 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: sivilcelerin yarattığı psikolojik çöküntü hali

Alıntı:
kalekilit Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar herkese merhaba
Ben siteye çok yeni üye oldum. Benim en büyük problemlerimden biri de sivilce sorunum. Evet bu yüzden önceden sahip  lduğum bütün özelliklerimöi kaybettiğimi düşünüyorum. Yani insanlarla göz göze gelmekten kaçınır oldum , konsantre bozuklğu yaşıyorum ve bu durum içinde başarılı olma azmi olan bir insan için o kadar zor ki anlatamam. Aramızda sivilcelerinde rağmen hayatta güzel şeyler yapmış olan insanlar var mı ? Ve sivilceleri geçti mi  ? Cevaplarsanız çok sevinirim.
merhabalar... hoşgeldin kalekilit...
eskiden yanlış bir cilt uygulaması sonrası ergenlikte bile sivilce problemi yaşamamış bir kişi olarak...bu konuda ciddi problemler yaşamıştım......
yaşını bilmiyorum ama sorun ergenlikten kaynaklanıyorsa hormonel durumun dengelenmeye başladıkça zamanla sivilceler geçecektir...cildini temiz tutman ve uygun ürünleri düzenli kullanman çok önemli...ama her şeyden önemlisi önce bir dermatoloğun cildini görüp seni uygun bir şekilde yönlendirmesi olacaktır...tabii bu arada sitemizde'ki ciltle ilgili bölümleri incelemeyide ihmal etme...geçmiş olsun...sevgiler..
  Alıntı ile Cevapla