Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2008, 07:55 AM   #1 (permalink)
Mustang
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Yaşı ne kadar büyürse büyüsün insanın çocukları hep çocuk kalıyor.Sİzinle zamanla birlikte bende büyüdüm.Artık kocaman kadınım.Hayat okulunda bir çok şey deneyimledim.Bir çok hatalarım ve birçokda kazanımlarım var.Sizlerden çok şey öğrendim.Ben senden üstüne vazife olmayan şeyleri yapmamayı öğrendim.Annem bana kahvaltı hazırla demişse ben mutfağı da temizlerdim.Böylece işlerim katlanarak giderdi.Ama ben sizleri birey olmanız için yetiştirdiğim bir-rey değil .
Gamze'ciğm neden kahvatıyı kaldırmadın dediğimde bana bu gün söylemedinki demiştin.Ogünden sonra bende bana söylen
meyen benden istenmeyen veya benim istemediğim hiç bir şeyi yapmadım.Mustim de bana kendi yapabildiği bir şeyi başkalarının senin adına yapmasına izin vermemeyi öğreti.Musti küçükken ona kahvaltıda bıçak koymuyordum 6 yaşına
gelince onada koyma başladım.Bir gün ekmeğine yağ sürüp verdim yemeği istemedi benim kendi bıçağım var kendim
sürerim dedi.Bana verdiğiniz dersler küçük ama bendeki yansımaları büyük oldu.İyikivarsınız sizleri çok seviyorum.Hayata
kendi kanatlarınızla uçmanızı özgürlüğünüzü sınırsız yaşamanızı diliyorum. Ohhh doyasıya.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla