Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2009, 08:31 PM   #273 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart








21 Mart: "Bahar geldi. Yeni Çağ geldi. Uykundan uyan ve bu zamanların getirdiği mucizelere tanık ol çünkü, bu yaşadıkların gerçekten harika zamanlar. Gerçekleşen her şeyin en iyi yanını gör. Değişimleri bekle ve içindeki hiçbir şeyin onları engellemesine izin vermeden, değişimlerle birlikte hareket et. Asla yeniden korkma, bilinmeyenden korkma, tam tersine daima Benim seninle olduğumu ve seni hiçbir zaman bırakmayacağımı ve terketmeyeceğimi bilerek, korkusuzca yeni olana ve bilinmeyene adım at. Her şeyde Benim varlığımı farket, Benim büyüklüğümü gör ve Beni yücelt. Bil ki Altın Çağ'a doğru ilerliyorsun o nedenle, yer alan değişimler yüzünden endişelenme ve onlarla mücadele etme. En karanlık saat, muhteşem şafak vaktinden öncedir. Şafak vakti geldi; o mükemmel bir ritimle oluşmaktadır ve hiçbir şey onun gelişini engelleyemez. Bütün evren o mükemmel ritim içinde çalışıyor, neden sen de çalışmayasın?"




__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla