Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2009, 09:01 PM   #270 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart








18 Mart: "Yaptığın işe yüreğini katıyor musun? Eğer yaptığın iş sevginin ve kendini adamanın izlerini taşımıyorsa yeni cennet ve yeni dünyayı yaratamazsın. Yaptığın iş her ne olursa olsun Benim için ve Benim uğruma yapıldığını farket. O zaman onu mükemmel yapmak isteyeceksin. Unutma ki bir işi asla, sırf yapılması gerektiği için yapmamalısın. Eğer tutumun bu yöndeyse, henüz işini yapmaya başlamadan önce gidip kendi kendine kalarak, Tanrı'nın lütfunu bekleyip, kendini akışa uyumlu hale getirmelisin. Tutumun değiştiğinde ve kendini huzurlu ve uyum içerisinde hissettiğin zaman da gidip işini yapmalısın. Tutumunun uygun olduğunu gördüğün zaman, sadece işini mükemmel bir şekilde yapmakla kalmayıp, onu daha da hızlı bir şekilde yaptığını da göreceksin. Yapılması gerekeni uygun ruh haliyle yapabilen ruhlar ne kadar artarsa, Benim cennetimin dünyaya indirilmesi de o kadar çabuklaşacaktır."





__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla