Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2009, 03:00 PM   #26 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

ELEMENTLER

Rehber rüyalarda gördüğümüz elementler de rüyanın mesajı bakımından önem taşır. Doğru bir yorumun da önemli basamaklarındandır.

Su: Pek çok kişi rüyasında görür. En önemli elementtir. Suyun berraklığı, zihninizin rahatlığına işaret edecek gibi ruhunuzun ne kadar huzurlu ve dingin olduğunun da göstergesi olabilir. Suyun temiz ve taşıyor olması bolluğa ve berekete işaret eder. Evinizi ya da işinizi su basmış görüyorsanız bu, bulunduğunuz mekanla ilgili köklü bir değişimdir. Kendinizi bir denizde yüzerken görürseniz, aldığınız yeni bir kararı, başaracağınız anlamına gelir. Suyun kirli olması zihin karışıklığına, kararsızlıklarınıza, olaylara olumsuz bir bakış açısıyla yaklaştığınıza işarettir. Her zaman olduğu gibi suyla ilgili duygularınıza ve hislerinize bakmanız yoruma katkı sağlayacaktır.

Toprak: Çamurlu ve pis ise gelecekle ilgili yersiz kaygılar taşıdığınızı gösterir. Çorak toprak sizin yaratıcılığınızı hayata geçiremediğinize, kendinizi yalnız hissettiğinize işaret eder. Çamur bazen hiç ummadığınız yenilikleri getirir. Toprak hayata kök salmayı, yaşamınızda iş ya da ilişkiler konusunda sonuçlar alacağınıza ya da köklü değişiklikler yaşayacağınıza işaret eder. Ruhsal konularla çok fazla ilgileniyorsanız varlığınızı ifade etmek üzere eyleme geçmeniz için en temel sembol olarak rüyalarınıza girer. Toprağın rengi de yoruma katkı sağlar. Kırmızı yaratıcılık, kahverengi olgunlaşma, sarı kararın doğruluğu, siyah gelecekle ilgili endişe, beyaz ferahlık ve aydınlanmadır.

Hava: özgürlüğü, yaratıcılığı, sevgiyi, sürekliliği ve devamlılığı işaret eder. Zihnin, ruhun ve bedenin durumuna bir gösterge olur.

Ateş: Tam anlamıyla ruhsal bir büyümedir. Ateş duygularınızda, inançlarınızda derin değişimlerin olacağına işaret eder. Ateş rüyaları gördüğünüz zaman kendinizi kutlayın. Geçmişe ait pek çok şeyin kül olduğunu ve temizlendiğini, hızlı bir gelişme ve değişme içinde olduğunuzu bilin.

Tüm bu ayrıntılar, açıklamalar sizin rüyanızla bire bir aynı sonucu getirmez. Daha önce belirttiğim gibi bunlar sadece rüyaları yorumlarken nasıl bir yol izlememiz gerektiğini, yorumun önemini gösterecek ve kendi rüya sembollerinizi oluşturmanızda fayda sağlayacaktır. Bunlara bütünü görmeniz için küçük anahtarlar olarak bakmanızı istiyorum. Kapıların size özel olduğunu unutmayın. Gerek bireysel çalışmalarda gerekse grup çalışmalarında dikkatimi çeken en önemli şey şudur: Pek çok insan aynı ya da benzer bir olayı yaşıyor. Birinin verdiği tepki çok yoğunken ve hayatı önemli ölüde etkiliyorken, diğeri olaya gülümseyerek bakabiliyor. Kimi kazanca döndürürken yaşadığı deneyimi, kimi o deneyim üzerine tüm hayatını kurabiliyor ve acıyı seçiyor. Olay her zaman aynı ama sonuç değil. Rüyalarda olduğu gibi…
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla