Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2009, 02:45 PM   #4 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Üzülerek sana hak vermek zorundayım intercool.

Ama bu kadar umutsuz düşünürken umut nasıl var olur bilemiyorum, bakış açını değiştir insanlar değişsin demek isterdim ama sanırım fazla polyanna olurdum.

Sigaraya iten en yaygın sebebin boşluk doldurmak olduğuna inananlardanım. İçimizde büyütemediğimiz, çocukken ebeveynlerimiz tarafından mahrum bırakıldığımız gelişimimizde önemli rol oynayan davranışlardan ya da kısacası sevgiden hatta sevgisizlikten kurtulmak için, onu doldurmak için bir kaçış olarak görüyoruz sanırım.

Sigarayı bıraktığım ilk 2 günümü ee ne yapılır şimdi, hayat böyle çok boş demekle geçirdim. Aldığım derin nefesler kömür sobalarından çıkan zehirli gazlarla dolu olsa da deniz kenarındaki birkaç yosun kokusuyla da idare edebildim. Öğretilmiş çaresizlik dedikleri bu olsa gerek.

Az önce de dediğim gibi bir şeyleri bilmek çok güzel gerçekten. Ama bilinenler ancak uygulanırsa anlamlı. :) Rahatsız olduğumuz şeyleri yapan insanlarla yaşıyorsak eğer sadece bilmekle yetiniyoruz demektir. Bildiklerimizi, sağlığımız en önemlisi geleceğimiz için başkalarına anlatarak, örneklerle kuvvetlendirerek ikna kabiliyetimizi kullanabiliyorsak ne mutlu bize.

Senin bu yazını okuyarak, artık deodorant kullanmaktan vazgeçen biri bile, yada kullanırken kafasında acaba oluşan bir kişi bile varsa, olursa hala umut var demektir.

Ne olursa olsun ben umudumu asla kesemiyorum, sorun var tamam peki bunun için ne yapılabilir bunları konuşmak bizi çözüme ve faydaya taşıyan en önemli adımdır diye düşünüyorum. :)

Sevgi ve saygılarımla.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla