Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2009, 11:24 AM   #37 (permalink)
comte
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart

Çok güzel şeyler yazılıyor senin için. Seni anlamaya çalışıp ona göre yazıyor herkes. Teselli etmek için yazmıyor kimse farkındaysan. Zaten teselli olmak istemiyorsun çünkü.

Demek ki çirkin değilsin. Farz edelim ki öylesin. Kimse çirkin diye seni dışlamadan, sana değer vererek yazıyor. Çirkin olsan bile kimse buna bakmıyor yani.

Seni anlamaya çalışıyorlar, değer veriyorlar. Bu başkalarından geliyor.

İşte bu yazılanların özü şu:

Bunları senin yapman gerekiyor. Sihirli bir deynek arıyorsan, bu var, ama kimsede değil. Boşuna arama diyorlar. Bu sende diyorlar.

Sen sanata mı karşısın, Sanatkâra mı diye soruyorlar.

Bu konu uzar gider. Sen bir şey daha yazarsın belki biraz daha mesaj yazılır. Ta başından beri, çözüme yönelik bişeyler yapıp yapmadığına bak istersen tekrar yazmadan önce.

Çözüm istemiyorsan, ortada sorun da yoktur zaten, ya da seni rahatsız eden bir sorun yoktur. Sadece sana yazılmasını istiyorsundur. Ozaman yazalım sana. Ama başka güzel bir başlık aç, o başlık altında yazalım ne dersin.super

Hadi artık, ne yapman gerektiğini, neler düşünmen gerketiğini falan bir yaz bize artık.

Aynı çerçeve etrafında dönüp durmasın konu. Böyle devam ederse zaten, sen başta olmak üzere herkes sıkılmaya başlayacak.

Olumlu şeyler bekliyoruz senden...super
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla