Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2009, 12:55 AM   #10 (permalink)
kutup-yıldızı
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 35
Tesekkür: 3
37 Mesajinıza toplam 195 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kutup-yıldızı will become famous soon enoughkutup-yıldızı will become famous soon enough
Standart

Sağolun arkadaşlar...
Hayallerimi yazdım şimdiye kadar..Biraz da geleceğin gerçeklerinden değil, şimdinin gerçeklerinden bahsedeyim
Dün akşam Elvan Demirkan'ın 'Hayatla Mücadeleden Yaşama Geçiş' kitabından yoga hareketlerinden ilk 3 hareketi nefes alma tekniğiyle beraber uygulayabildim 10 dk kadar. Daha fazlasına gücüm yetmedi ama yaptıktan sonra acaip bi rahatlama ve dinçlik hissettim. Ciddi negatif enerjiyi aldığını hissettim. Bu yoga güzel bişeymiş hakkaten, sevdim ben. Devam edeceğim inşallah..
Bir de Hayal ablanın çekim yasası meditasyonu duruyordu ( eskisi )bilgisayarımda ne zamandır. Ama bir türlü deneyememiştim. Dün akşam onu da uygulayabildim. Kendisinin eline, diline, yüreğine sağlık. Gerçekten güzel ve faydalı olacağını umuyorum. Şunu da ekleyim; insana hem kendini güçlü hissettiriyor, hem huzur veriyor.
Henüz sigarayı bırakma konusunda tam karar vermemiştim ama Nil Gün'ün sigarayı bırakmak için hipnomeditasyon kasetini dinledim bugün. Bırakmaya henüz hazır hissetmiyordum, tarih falan da belirlemedim ama gittim nikotin bandı aldım ve yapıştırdım koluma. Zaten o kaset bile tek başına nisbeten bir soğuma yaptı. Banttan sonra 8 saat hiç içmedim, canım da çekmedi. Sonra aklıma düşünce içtim bir tane ama zevk almadım. Ben şimdi içtim ne oldu dedim kendime. O kaseti dinlemeye devam edip kendimi sigaradan tamamen özgürleştireceğim. Sigarayı bırakmak gerçekten harika bir duygu. Hayat gerçekten değişiyor. Ama işte arada sırada olayına da müsade etmemek gerekiyormuş. En kısa zamanda yakın bir tarih belirleyeceğim, belki ona bile gerek kalmaz. Sileceğim defterden .......'yı.
kutup-yıldızı isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla