Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2009, 11:23 PM   #12 (permalink)
didle
Teğmen
 
didle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 45
Tesekkür: 118
44 Mesajinıza toplam 314 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
didle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura aboutdidle has a spectacular aura about
Standart

Bence nlp nin korku ve fobi için tekniklerini denemelisin. Eğer seni çok rahatsız ediyorsa korkunu yenmelisin. (çünkü korktukça o seni kovalar ve hayatına bu korkuyu çekmeye devam edersin)Korkunla ya yüzleşmelisin ya da nlp gibi alternatif tekniklere başvurmalısın. gerçekten işe yaradığını biliyorum. Çünkü bir kaç kötü anımı silmek için denemiştim ve artık beni rahatsız etmiyorlar. Çapa tekniğini de öneririm.
Lost izleyenleriniz varsa 1.sezon jackin korkuyla ilgili bi tanımı var onu ekliyorum. belki acil durumlarda kullanırsınız (inş. öle acil bi durum olmaz! )

"Korku tuhaf bir şey. İhtisasımı yaparken, ilk cerrahi operasyonumu 16 yaşındaki bir çocuğun, belkemiği üzerinde yapmıştım. Bir kız. Ve sonunda, 13 saatten sonra, üzerini örtüyordum, ve ben kazara, omuriliği saran zarı yırttım. Tüm sinirlerin bir araya toplandığı, omurilik merkezini parçaladım. Zar hücre kadar ince ve… Yırtılıp açıldı. Sinirler dışarı çıktı.Tıpkı çubuk makarna gibi. Omurilik sıvısı dışarı akıyordu ve ben… Korku çok çılgıncaydı. Çok gerçek…ve üstesinden gelmem gerektiğini biliyordum. Böylece bir seçim yaptım. Korkunun içime girmesine izin verdim. Kontrolü ele geçirmesine. Ama sadece beş saniyeliğine. Daha fazlasına izin vermedim. Sonra saymaya başladım. Bir, iki…üç, dört, beş. Ve gitmişti. İşime geri döndüm, dikişi yaptım ve o iyileşti."
didle isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla