Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2009, 01:35 PM   #29 (permalink)
Bilge İnan
Moderator
 
Bilge İnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 313
Tesekkür: 2,425
306 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud ofBilge İnan has much to be proud of
Standart

Alıntı:
capcanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım selam bende bu siteyi yeni keşfettim ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum öğrendiklerini banada aktarırsan sevinirim
Hoşgeldik o zaman :) Hemen son durum hakkında bilgi vereyim o halde.

Dünden beri forum başlıklarında geziniyorum. İlk sayfasından itibaren okumaya çalışıyorum, inanılmaz faydalı. Sana önereceğim en etkili şey şimdilik bu.

Ayrıca dünden beri ego ve suçluluk sürekli açık bilgisayarımda. Her ikisinin de new age versiyonlarını indirmiştim ama suçluluktaki parça biraz ağır geldi, onu su sesiyle değiştirdim. Dinlemeye devam ediyorum.

Şakaklarımda biraz baskı, başımın üst tarafında ve alnımda ilginç bir yanma ve uyuşma, kulaklarımdan başlayıp boynuma inen bir ağrı ve ağırlık hissediyorum; özellikle şu anda. Bir de bazen kıkır kıkır gülesim geliyor. Bir günde bu kadar hızlı bir etki almış olmam neye bağlı bilemiyorum tabii.

Uykumdan deli gibi su içme isteğiyle uyandım - ki bu başıma çok sık gelmez-. Henüz su içme isteğiyle ilgili konuya gelmedim sanırım forumda, o yüzden bunun da sebebini bilemiyorum. Bir de genellikle beyaz eti tercih eden biri olarak az evvel aksine resmen köfte aşerdim tabiri caizse. Hemen sipariş ettim, gelince de deli gibi saldırdım. Soğan, moğan ne varsa Ki toplumda kokmasın diye soğan yiyemem ben. Yok canım, bu da mı telkinler yüzünden yani?

Hazır çenem düşmüşken bir soru daha sorayım modlarımıza madem

Şimdi bütün bu belirtiler doğrultusunda şu sigara bırakma, kendine güven ya da kilo verme mp3lerinden birini eklemem için erken mi olur? Ekleyebilirsem hangisini ekleyeyim?

İyi ki varsınız! :) ♥
Bilge İnan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla