Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2009, 11:26 AM   #8 (permalink)
comte
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart

Merhaba justagirl.

Anladığım kadarıyla, takıntılı korkuların var.

Diğer arkadaşlar güzel şeyler söylemişler. Bu düşünceler alışkanlık halini aldığında, beyin yorgunluğu, halsizlik gibi durumlar da oluşur ki bunlar da hayattan yavaş yavaş uzaklaştırıp depresyona doğru iter.

Mantığın ve bilincin yerinde olmasına rağmen, bir çok olumsuz duygu ve düşünce de bunları bastırır. Böylece de iç çatışma çoğalır, enerjin kaybolur.

Bence, bir uzmandan yardım da alabilirsin bu süreçte. İlaç kullanman, destek olacaktır. Yakın hissettiğin arkadaşlarınla da sohbet etmen rahatlatabilir. Ayrıca dinlenmeye de vakit ayırmalısın.

Telkinlerin ney sesini değil de klasik versiyonlarını dinlemeni tavsiye ederim. Bazı korkuların da, yanlış ve baskıcı inanışlardan kaynaklanıyor sanırım.

Sonuçta değişim, kişiye göre değişir ve zaman gerektirebilir. Ama, İnşallah kısa sürede, istediğin değişikliği sağlarsın.super

Sağlıcakla...
comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla