Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2009, 12:05 PM   #52 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart

Alıntı:
rak_star_21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkez cok guzel ornekler vermis.Su cekim yasasindan bende yararlanabilirmiyim.Her uyguladigimda cekim yasasini kendim icin istedigim dilekler olmuyor baskasi icin istedigim dilekler hemen oluyor.Cok istediminde yanindan bile gecmiyor ama dusuncesizce konusurken ettigim dilekler hemen olur.Birde cok kizdigimda soyledigim dilekler oluyor.Bunu nasil kendi aleyhime cevirebilirim.Cok olmasini istegim zaman olmuyor.Bu aralar olumsuz dusunceler fazla dolasmaya basladi kafamda.
merhaba rak_star

çekim yasasını kendin için uyguladığında olmamasının sebebi, gerçekleştirmek istediğin şeyi çok istediğin için serbest bırakamıyorsun..

ya olmazsa ya da bir an önce olsun diye aklından geçen düşünceler çekim yasasına ket vurmaya yetiyor.

başkaları için dileklerin bu yüzden oluyor.. bir an olmasını dileyip sonrasında unutuyorsun çünkü.. olumsuzluk yüklenmiyor..

çok kızdığımda söylediğim dilekler oluyor demişsin.. çünkü enerji yüklüyorsun dileklerine.. negatif bir enerji gerçi ama, biliyorsun ki çekim yasası negatif pozitif ayrımı yapmadan yüklenen enerjiyi alır..

bu yüzden diyoruz ya, çekim yasasını çalıştırırken coşkunuzu eklemeyi unutmayın diye..

sevgiler
__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla