Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2009, 10:37 PM   #24 (permalink)
Attilax
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 18
Tesekkür: 11
16 Mesajinıza toplam 84 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Attilax is an unknown quantity at this point
Standart

Atakan bey bu yeni mp3 lerden olumsuz kelimeleri cümleleri çıkardığınızı söylemişsiniz bende o yüzden bunlarla dinlemeye başlayacağım.

indirdim dosyaları yalnız dosyanın içinde word dosyası olarak mp3lerin içeriği var ,içeriği okudum negatif cümleler değişmişmi acaba diye
ama çoğu negatif cümle duruyor
örn:
Artık kendin hakkında o kadar da fazla kafa yormayacaksın ve karşına çıkan sorunların seni durdurmasına izin vermeyeceksin. Şu andan itibaren, karşına çıkan bir sorunu bir meydan okuma olarak, her zorluğu üstesinden gelmen gereken bir sınav olarak göreceksin… bunların tümünü… her yönden… çok daha fazla olumlu bir yaklaşımla ele alacaksın…

Bu derin uyku süresince kendini çok daha güçlü ve sağlıklı hissediyorsun. Kendini daha dikkatli, daha uyanık, daha enerjik hissedeceksin. Kolay kolay yorulmayacaksın … kolay kolay halsizlik hissetmeyeceksin. Cesaretin kolay kolay kırılmayacak… moralin kolay kolay bozulmayacak. Her geçen gün... etrafında olup bitenler ne olursa olsun, uğraştığın şey her ne ise, o işle daha yoğun ilgileniyor olacaksın… düşüncelerinde sürekli kendinle uğraşmayacaksın. Bundan böyle karşılaştığın zorlukların üzerinde fazla durmayacaksın… dikkatini sadece yapman gereken işe vereceksin ve kendin hakkında çok daha az endişeli olacaksın. Zihnin kendinle ve duygularınla çok daha az meşgul olacak. Her gün… sinirlerin daha güçlü ve daha sakin olacak. Zihnin daha dingin ve açık olacak… duygu ve heyecanlarının kontrolün altında olduklarını giderek daha fazla hissedeceksin….. daha sakin… daha huzurlu olacaksın. Çok daha az endişeli olacaksın… ruhun daha az çalkalanacak… çok daha az korkuya kapılacak ve çok daha az kaygılanacaksın… kolay kolay canın sıkılmayacak.

Acaba bu eski içerik mi? yoksa yeni içerikte bu olumsuz kelime ve cümleler olumlu olarak değiştirildimi pek bişi anlamadım ?
Attilax isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline