Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2009, 05:46 PM   #40 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart





Yazılı iletişimin gerçekten eksik iletişim olduğuna bir kez daha karar vermiş bulunuyorum. Sanırım sert algılandı yazım. hiç bir rahatsızlık verdiğiniz yok öncelikle, bıkmadan ve usanmadan sorulan her soruya tekrar tekrar cevaplar veriyoruz elimizden geldiğince.

Baş ağrısı ya da mide bulantısı ya da herhangi başka bir etki evet telkinlerin yan etkileri olarak biliniyor, ama bu etkiler olmuyorsa da telkinler etki etmiyor demek değil. Sizi bilmiyorum ama ben başım ağrıdığı zaman birkaç saat,ya da birkaç gün ara verir sonra tekrar başlarım. Bırakmaktan kastım bu. Baş ağrınız, yada etki her neyse geçene kadar ara vermeyi kastediyorum, tamamen bırakmayı değil elbet.

Suçluluğu listenizden çıkarabilirsiniz denmesinin sebebi en büyük yan etkinin suçluluk telkini yüzünden görülmesi, yineliyorum baş ağrısı, ağlama hissi, mide bulantısı gibi etkiler devam ediyorsa 2 hafta sonunda aralıklı olarak dinlemeniz daha faydalıdır. Ama yan etki görmüyorsanız da çıkartmanıza gerek yok. Ben 9 aydır sabit dinliyorum, arada bi mola derim kendime bakarım, sonra tekrar devam ederim.

Başlangıç olarak ego+suçluluk 80 saat civarı sabit kural tamam ama, sonraki dinleme şekilleriniz tamamen size ait. Yanlış ya da doğru yok derken bunu kastediyordum. Kendiniz nasıl istiyorsanız ona göre şekillendirin listenizi. Yaptığınız işlemin bütünü doğru iken, içinde yanlış aramak asıl anlamlandıramadığım. :)

Umarım doğru ifade edebilmişimdir. Buradan edemediysem de Ankara' da ederim artık :)


__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla