Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2009, 04:09 PM   #14 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile nice senelere..

nefacımm canım benimmm


gecikme için özürdilerim tatlım..
biz seni farketmez olur muyuz hiç kuzum.. uzun süredir birlikteyiz.. daha nice nice yılları birlikte huzur ile geçirelim.. ve yeni yaşında senden alacağımız harika haberlerini kutlayalım inşallah tatlım..

geçirdiğin yaşında acı tatlı pek çok deneyimi geride bıraktın.. yeni yaşında her şeyin kolaylıklarla sevgiyle dolu olmasını diliyorum.. kendin için ve sevdiklerin için paha biçilmez emekler veriyorsun.. çalışmalar yapıyorsun.. tüm bunların huzur ile gerçekleşmesini dilerim tatlım..

sevdiklerinle birlikte nice güzel seneler geçirmen dileklerimle.. huzur mutluluk başarı bereket yaşamında her geçen gün katlanarak çoğalsın..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla