Ya bişey sormak istiyorum forumda okudugumdan anladıgım kadarıyla bu mp3 leri baska muzık dınlerkende yada farklı bı ıs yaparkende dınlersek faydası olacagını okudum bu gercekten dogrumu__? Eger Oyleyse 18 Saat dınlerım ;) buda benım ıcın daha yararlı olur heralde ;)
Ayrıca Bazı Arkadaslarım Şansın Olmadıgını yada Kendımı oyle odakladıgım ıcın oyle olaylarla karsılastıgımı yazmıslar ama ben gercekten ne ıs yapmak ıstersem ıstıyım yada ne zaman bı ıse kalkıssam hep kotu oluyo bunu bende denedım kendımı oyle sartlandırdıgımı dusunerek ıyı guzel dusunmeye calıstım olumlu olması ıcın ugrastım ama yok olmadı yaa olmuyo ve bu sakın yanlıs anlasılmasın yanı SAKARLIK yada BECERİKSİZLİK Kesinlikle DEĞİL..! sadece kotu olaylarla karsılasıyorum yanı beni buluyor ve gercekten benı yakından tanıyan arkadaslarımda bunu soyledıgı oluyor "ne şans var sende" diye...! kı herseyın ıyısınıde kotusunude elımden geldıgınce hesaplarım kafamda oturturum eger ben inanıyorsam yaparım yanı ınanmadıgım bırseyı yapmam zaten basarılıda olamam her neyse ben yınede olumlu dusunmeye calısıcam olabıldıgınce...
Ya bu iyi bir gelişmemi bilmiyorum ama dinlerken başımda yogun bi agırlık hıssedıyorum ve basım agrıyo normalde hıc agrımaz :) forumda okudugum kadarıyla ıyı bısey bu yanı faydasını gormeye basladım ınsallah allahın ıznıyle
...Saygılar...
__________________ »» ßy_ãløN£_¥h¥ «« super ..:::_GönlümüN_Çektiğİ_OlmasaDa_GÜCÜMÜN_YettiğiNi_ YapacaĞım_:::.. super »» ßy_ãløN£_¥h¥ «« |