Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2009, 08:03 PM   #20 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

HAYVANLAR

Rehber rüyaların birinci aşamasında oldukça sık görülen hayvanlar, bizim o dönem yaşadığımız korkularımızı, kaçtığımız durumları, ruhsal, fiziksel, zihinsel boyutta bulunduğumuz aşamaları ifade edeceği gibi, ruhumuzun derinliklerinde bastırdığımız, hatırlamak istemediğimiz insanlara da işaret edebilir.

İlk aşamada yırtıcı, saldırgan, bizi kovalayan hayvanlar görürken diğer aşamalarda bu durum değişir. Bizim ruhsal gelişimimize, yaşam kalitemize, bilinçaltımızın arınmışlığına göre farklılık gösterir. Hangi aşamada olursa olsun, hepsinin bizim için bir anlamı var. Rüyalarda gördüğünüz hayvanlardan korkmanıza ya da onları kötü olarak yorumlamanıza gerek yok. Çünkü onlar sizin duygularınız, düşünceleriniz, kaçtıklarınız. Onları yok saymanız, görmezden gelmeniz size hiçbir yarar sağlamaz. Bu tip rüyalarda yapılacak en güzel şey rüyanın içinde kaçtığınız her neyse onunla yüzleşmek. Ona sorun, sizden ne istiyor? Sizin hangi yönünüze işaret ediyor? Uyanık yaşamda bu hayvan çevrenizden kimi temsil ediyor? Durun ve sorun. Bir anda peşinizde olan, sizi ürküten bu hayvanın masumlaştığını ve sorunuza cevabın geldiğini göreceksiniz. Bu, size uyanık yaşama bir sorunu taşımamayı sağlayacak. Gün içindeyse size sadece çözüme odaklanmak kalır.

Rüyalarınıza giren hayvanların özelliklerine bakın. Sizin onlara verdiğiniz anlamlara. Beyaz bir güvercin sizin için ne ifade ediyor? Ya da siyah büyük bir yılan. Onlardaki anlama pozitif olarak bakın. Güçlü yönlerini, diğer canlılardan ayrılan özelliklerini. Farkı yaratan farkı bulmaya çalışın.

Rüyanıza hayvan gördüğünüzde aşağıdaki soruları kendinize sorabilirsiniz.

  • Sizin için ne ifade ediyor?
  • Onun hangi özelliği size yakın ve sizi yansıtıyor? Gördüğünüz bir aslansa en belirgin olan, size cazip gelen yanı nedir? Güçlü olması mı? Ya da başka bir şey mi?
  • Rüyada onu gördüğünüzde ne hissettiniz? Ne düşündünüz?
  • Bu duygu ve düşünceler geçmiş ya da şimdiki yaşamda deneyimlediğiniz duygular ve düşünceler mi?
  • Hayvanın yönü, rengi, hareketleri… belirgin olan en önemli şey neydi?

Rüyamızda mitolojik yaratıkları, hayran olduğumuz film kahramanlarını gördüğümüzde yine benzer sorularla onların rüyadaki mesajlarını çıkarabilir ve diğer parçalarla birleştirebilirsiniz.

Hayvanlar bazen bizim duygularımıza törpülememiz gereken yönlerimize işaret ederler. Rüyadaki hayvan ne kadar saldırgan ve vahşi ise bu, bizim kendi içimizde ya da yaşamımızda bazı şeyleri kontrol edemediğimizi gösterir. Özelliklerini bilmediğiniz hayvanlar gördüğünüzde onları araştırın. Bakalım hangi yönleri size ayna tutuyor.

Hepimizin rüyası parmak izi gibi kendine özeldir. Rehber rüyalardaki bazı ayrıntılar onları diğer rüya çeşitlerinden ayırmamız için verilmiştir. Yoksa tek başına yorumlanmaları için değil.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla