Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2009, 08:02 PM   #19 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

YÖN

Rehber rüyalarda sol geçmişi, sağ geleceği ifade eder. Örneğin rüyanızda araba görüyorsanız, bunun yönü yoruma katkısı bakımından önemlidir. Böylece sorunun ya da mesajın gelecekle mi yoksa geçmişle mi ilgili olduğunu anlarız.


UÇMAK

Eski kabilelerde rüyalarında uçmayı başaran kabile üyelerine çok büyük hürmet ve saygı gösterilirmiş. Rüyada uçmak, kişinin ruhsal kalitesine, gelişimine işaret eder. Rüyalarda en zevkli olan belki de bu. Rüyanızda uçarken neler hissettiniz? Beden ve ruh durumunuz nasıldı? Bunları düşünün. Keyifli, güzel bir hayatınız varsa, rüyalarınızda keyifle uçtuğunuzu, bunun size huzur verdiğini hissedebilirsiniz. Uçarken düşeceğinizi hissediyor, gergin ve huzursuzsanız bu, uyanık yaşamda bir şeyleri kaybedeceğinize dair endişeleriniz olduğunu gösterir.

Bir televizyon programında genç bir bayan rüyalarında sürekli uçtuğunu, ancak hep düşerken uyandığını anlattığında ona en çok neyi kaybetmekten korktuğunu, bu rüyaların hangi dönemlerde çıktığını sordum. İşini kaybetmekten korkuyordu ve ne zaman iş yerinde böyle bir söylenti çıksa bu rüyaları görmesi sıklaşıyormuş.

Rüyada uçarken duygularınızı, düşüncelerinizi, eylemlerinizi ve uyandıktan sonraki hislerinizi kontrol edin. Bu sizin rüyada keyif mi aldığınızı yoksa, bir endişe mi duyduğunuzu görmenizi sağlayacaktır.

Rüyada düştüğünüzü görüyorsanız, bu düşüş sırasında aynı uçmakta olduğu gibi bir değerlendirme yapmanız gerekir.

Rüyalarınızda uçtuğunuzda bunun keyfini çıkarın. Bir rüya gördüğünüzü ve size hiçbir zarar gelmeyeceğini bilin.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla