Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2009, 08:24 PM   #6 (permalink)
hyperviper
Teğmen
 
hyperviper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 21
Tesekkür: 66
21 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hyperviper has a spectacular aura abouthyperviper has a spectacular aura abouthyperviper has a spectacular aura about
Standart

Kitabın adı "The Circle" alıp okuyacak arkadaşlar özellikle "iç yol engelleri" ve "dış yol engelleri" bölümlerini dikkatli okusunlar. Bence yapabilen ve yapamayan arasındaki fark bu 2 bölümde gizli. (Bana bu kitabı tavsiye eden sevgili arkadaşım da aynı 2 bölüme dikkatimi çekmişti.)

esen27 arkadaşımızın kendi başına gelenleri tesadüf olarak adlandırmasına gelince; Bu "tesadüf" kandırmacası bizim en az 6 ayımıza maloldu. :) Bizim diyorum çünkü bu denemeleri biz 3-4 arkadaş beraber yapıyoruz. (Hatta birisi bu foruma üye :) )

2 ayrı olay, bırakın düşünmeyi sadece bahseder bahsetmez gerçekleşince arkadaşlarımla bu kadar tesadüf olmaz diye düşündük. Gerçekleşince tesadüf olmaması için zor bir deneme yapalım dedik. Arkadaşlarıma ikisinin ortak tanıdıkları ama çok uzun zamandır görüşmedikleri birisini seçmelerini söyledim. Benim de tanıdığım bir isim verdiler, ne kadar zamandır görüşmediklerini sordum 4 aydır ses seda yok dediler. Birkaç dakika isme yoğunlaştıktan sonra unutup sohbete daldık. 15 dakika sonra "kurbanımız" aradı. :) İşin komik yanı bizi neden aradın sorusuna "bilmiyorum" diye cevap verdi.

Biraz şaşırıp biraz gülerek aynı üçlü başka bir mekana geldik, içimizden biri son bir delil daha istedi :) bu örnek de olursa artık şüphe kalmayacaktı. Araması için uzun süredir haber alınmayan başka bir isim seçtik. Birimiz masayı geçici bir süreliğine terkettiğinde ben diğerine dönerek "dalga geçme, yoğunlaş da telefon gelsin" dedim. Arkadaşım "Yok yok telefon gelmesin bence yolda karşılaşsınlar istiyorum dedi". O gün beceremedik ama ertesi akşam ben ve masadan kalkan arkadaşım ikinci kurbanımızla yolda karşılaştık. :)

Tesadüf deyip yasayı küstürmeyin bence, siz güvendikçe ve örnekleri farkettikçe yetenekleriniz de gelişiyor. Gitgide kolay olmaya başlıyor.
hyperviper isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla