Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2009, 11:29 PM   #4 (permalink)
yasal06
Üsteğmen

yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of

Alıntı:
jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle merhaba herkese

sitede yazılanları okudukça şaşırdım sevindim
mutlu oldum
ama öyle çok konu varki

bizler
yani yeniler
yanii ilk defa telkin yöntemini deneyecek olanlar(doğru yazdım sanırım)

nereden başlamalı
hangi müziklerle

aydınlatırmısınız :)

simdiden teşekkür ederim
aramıza hoşgeldin jelibon.. elimden geldiğince sorularına cevap vereyim.. ilk iki hafta sadece ego(güven) güçlendrici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinleniyor. bu telkinleri günde 7-8 saat boyunca hergün dinliyorsun.. eğer gün içinde dinlemen zorsa uyurken dinlemen daha iyi ve kolay.

telkinlerin farklı müzik versiyonları var, mesela doğa sesli verisyon, new age versiyon, klasik müzik versiyon.. gibi .. bu versiyonlardan sadece birini indirmen yeterli.. mesela ben doğa versiyonunu dinliyorum. sen de hangisi hoşuna giderse onu dinleyebilirsin.

telkinlerde sadece müzik var yani ses kelime cümle duymaya çalışma, telkinler direk bilinçaltına etki ediyor..telkinlerin içeriklerini indirdiğin yerden bulabilirsin. ayrıca yüksek sesle dinlemene de gerek yok. sadece duyabileceğin bir seste dinlemen yeterli..

dinlediğin ilk zamanlarda dalgalanma hissi, daha dik yürüme gibi etkilerle karşılaşacaksın.. forumdaki yazıları okursan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin.

sevgilerle..