Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2009, 05:02 PM   #3 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçtiğimiz günlerde hayatımdeğişti ekibi Konya'da bir dizi temaslarda bulunmuş ve Hakimiyet Gazetesi'ni de ziyaret etmişlerdi. Bende onlara gazetenin bir çalışanı olarak haber yapma sözü vermiştim. Haberi dün tamamladım. haber normalde yarınki (17 şubat çarşamba) gazetede çıkacak ama önümüzdeki birkaç gün içerisinde internete girme fırsatı bulamayabilirim o yüzden sayfayı şimdiden sitede yayınlıyorum. Son olarak üyeliğimin silinmesini talep ediyorum...

Normal ebatlarda gazete sayfalarına ulaşabilmek için Hakimiyet [Bölgenin Güçlü Gazetesi] adresini ziyaret ediniz.

Eline sağlık teoman cok güzel bir yazı olmuş.lakin üyelik silme cok güzel olmamış
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla