Akın, demişsin ya burası tartışma forumu değil paylaşma yardımlaşma forumu diye.. Zaten eklenecek birşey kalmamış.. Ama şunu eklemek istiyorum.. Geçmiş zamanlarda mucizeler olmuşsa şimdi de olabilir.. Peygamberler ay'ı bölmüş denizi yarmışsa, bu olmasa bile benzer şeyler olabilir..Kendi doğrularımızı ölümüne sahiplenip olabilecek mucizelere gözlerimizi kapatmayalım ki mucize bir gün karşımızda dikildiğinde görme şansımız olsun.. Herşey olabilir herşey mümkün diyelim.. Olmazsa zaten olmaz ama olacağı varsa deneyimleme şansımız olur.. Kahraman77 sağ duyulu davranışın için teşekkür ederim..
Ayrıca diyelim ki bu Matrix enerjisi ağır geldi bir kerede sindiremedin ama ilgini çekti konu (ilgini çekmiş olcak ki okumuşsun) o zaman bu mucizelere bir giriş yapabilmen için kuantum dokunuş'u okumanı öneririm.. O çok daha kısa sürede deneyimleyebileceğin çok daha elle tutulur bir mucizedir yaradanın insanlığa hediye etmiş olduğu.. Ordan başlayıp adım adım gidersen bir gün iki nokta deneyimlerini de paylaşacağına eminim.. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Benim için zor yoktur. İmkansız ise biraz zaman alır.. |