Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2009, 05:53 PM   #36 (permalink)
pofuduk
Çevirmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 201
Tesekkür: 80
190 Mesajinıza toplam 984 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pofuduk is an unknown quantity at this point
Standart

yasalcım, bişi sözylicem, sakın darılma...EFT'yi uygulayanlar doktor değildir, tama diş hekimleri falan uygulayabilir ama.Bak canım, EFT'yi genelde psikologlar veya bu konuda hiç eğitimi olmayanlar da uyguluyor...Psikologlar zaten eğitim fakültesi mezunu yani senin benim gibi.Ben de ünv. mezunuyum, az çok araştırma yapmayı biliyorum...

Ama nedir gittiğin kişi bizden farklı olarak seminerlere katılmıştır, Gary Craig'in(EFT'nin kurucusu, mühendis, psikolog değil) DVD lerini izlemiştir.Bizden farkı üzerinde daha fazla çalışmış olmasıdır.
Ben de g.craig'in birkaç kısa videosunu izledim.

Yani illa bir uzmana gerek yok, seni en iyi tanıyan sensin.Belki objektif dışarıdan bir bakış açısı iyi olabilir.Ama dediğim gibi sen de uygulayabilirsin.

Bu sadece benim fikrim...

EFT Home - World Center for EFT (Emotional Freedom Techniques)
(Gary Graig'in sitesi, burada forumlar var, Burada bir de profesyonel uygulayanların bölümü var, onlar da bazı sorunları yaşıyorlar uygularken, mesela bazı müşterilere etki etmediğini veya negatif etki yaptığın söyleyenler var...Bence emofree.com müthiş bir kaynak...EFT yle ilgili herşeyi bütün ayrınılarıyla bulabilirsin.
pofuduk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla