Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2009, 11:40 PM   #23 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart

Alıntı:
ahmelege Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım çok teşekkür ederim bilgilerine tabiki.ben bu bölümü zaten o yüzden açtım. kendine veya başkasına eft yapanların ince ayrıntılarıyla tam olaraj nasıl yaptığını öğrenmek için.
Birde baktım sen:)))) Yani eft uygulanan bir kişi.bu daha özel ve önemli bir bilgi bizim için. hiç aklıma gelmemişti uygulanan birisinin yazacağı. lütfen yazmaya devam et.sana geçmiş olsun ve başarılar diliyorum. umarım tüm duygusal blokajlarından kurtulursun.
Birde gittiğin doktorun adını vermek istemeni anlıyorum. bende ankaralıyım. Gittiğin kişi B.U.mı? sadece evet yada hayır yazabilirsin? Öpüyorum seni sevgiler....
merhabalar ahmelege.. rica ederim tabiki sizinle paylaşacağım, sadece iyileşmek değil benim niyetim, hep paylaşmak bildiklerimi ve birlikte büyümek.. bunun için bu sorulara cevap vermek benim için bir zevk.. keşke daha iyi bilseydim de daha iyi aydnlatabilseydim..ama 1 mart ankara seminerinde abdullah beyden daha ayrıntılı bir şekilde öğreniriz diye düşünüyorum.. ayrıca doktorun adını yazarım sorun değil de ne bilim reklam gibi olur mu diye yazmadım..rtük falan görür sonra:D istersen özelden mesaj atıp yazayım adını, adresini.. ama senin dediğin doktor değil.. ben senin dediğini de tanıyorum.. onunla da görüştüm zaten ankarada görüşmediğim psikolog kalmadı:) ama o değil, o dediğin doktorun seans ücreti bana çok ağır gelmişti ve oraya gitmedim..bu cuma günü yine seansım var, o gün olanları paylaşırım sizinle... sevgiler..
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla