Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2009, 12:07 AM   #20 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart

Alıntı:
esen27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar sizlere geçmiş olsun diyorum
bana eft hakında biraz bilgi verirseniz sevinirim
psikolaklarda epey
dolaştık
hak keza pskiyatri lerlede
bazı hastalıklar hakkında bilgim var ama eft yi duymadım
şimdiden teşekkürler
esen merhaba , benimkki de ona benzer bir durum, 3 yıldır süren bir kısır döngü.. psikiyatristler,psikologlar, uzun süren ilaç tedavileri.. şimdi bu eft nin ne farkı var diyeceksin.. bir kere eft duyguları özgürleştirmee tekniği olduğu için bilinçaltındaki eski kötü düşüncelerin yerine yeni güzel düşünceler koymanı sağlıyo, komplex, korku, suçluluk duyguları,.. buna benzer biçok şeyi ortadan kaldırıyor..hem de kısa zamanda..

ama en önemli iyileşme çaresi nedir biliyor musun? istemek.. sen istemiyorsan eğer ister eft yapılsın ister nlp ister hipnoz, ister psikiyatrist hiç farketmez.. ben hala zaman zaman gün içinde kötü duygular yaşamama izin versem de direniyorum inat ediyorum, iyileşeceğim diyorum,.. her seferinde kendimi daha güçlü buluyorum böylelikle.. yani eft bir araç aslında..benim için öyle..ben güçlü olmayı, ayağa kalkmayı, iyileşmeyi seçtiğim için değişti herşey.. size de geçmiş olsun bu arada, sizin güzel dilekleriniz için de teşekkürler.. sevgilerle..
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla