Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2009, 02:20 PM   #16 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart

Alıntı:
ahmelege Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yani yasal06 'cım ben bu konuda çok kitap okudum. uzun seri ve kısa serinin nasıl yapıldığını çok iyi biliyorum. sadece uygulama yani pratikte sorunum var.
bilen arkadaşlar varsa , garry grag'in el kitabındaki ile internette dolaşan videolarda uzun seri farklı.M:Murat'ın kitabında kısa ve uzun seri Grag'in el kitabından tamamiyle farklı.
dolayısıyla 1-seri farklı. 2-birde sorunlarda uzun mu kısa tur mu kullanılacak? bu konularda deneyim ve bilgisi olan arkadaşları bekliyorum. keops'uda tabiki. uzman olarak....
yani tabiki ben bi uzman yardımı aldığım için ve o anda duygu yoğunluğunda olduğum için tekniğe tam olarak yoğunlaşamıyorum.. eft ile ilgili bilgilerim şimdilik bu kadarla sınırlı.. başka bilen arkdaşlar yardımcı olacaklardır size..
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla