ben aslında geçmişle yaşamayı pek öğretmeyen bir kişiyim bu yüzden sana kendimce bir tavsiye vereyim....
Geçmişteki tüm yaşadıklarımız bizim bilinçaltımızda bir iz bırkmıştır. bu hayatımızda benzerleri olarak karşımıza çıkar. Hepimizin bir ilkokul aşkı hikayesi vardır :))) Ama sevgi kavramını yaşamadığını hissettim... Bu konuda sosyal bir sıkıntı yaşıyomusun... Önce kendimize bunu soralım... Bazen sosyal olarak bir ilerleme kaydedemediysek bunu geçmişte ararız. ama bu herşeyde böyledir. Bizx daha iyi birisini yada başkasını bulup mutlu olacağımıza inanmadıysak beynimiz o boşluğu geçmişteki pozitif birşeyle doldurmaya çalışcak ve bize onunla ilgili oyunlar oynayacaktır.
Biz gün içinde olayları yaşarken hep bilinç süzgeçimizden geçiririz ona göre hisler besleriz. İlişkiler konusunda tecrübeli biri olarakj şunu anlatmalıyım ki... Bir bayanla karşılaştığımızda bilincimiz ve bilinçaltımız ona alıcı gözüyle bakar.... Karakteri, fiziği, ses tonu, alışkanlıkları hepsi bilinçaltımızda yorumlanır. ve eğer bazı boşluklarımızı dolduruyorsa ona hayranlık ilgi hoşlanma gibi duyguları beslemeye başlarız... Bunu oluştururken hayattaki isteklerimiz, önyargılarımız, alışkanlıkllarımız ön plandadır.
AMA ya bilinç ve mantık ortadan kalkarsa.... :)))) hımmm işte can alıcı konu bu....
Biliriz ki uykudayken bilinç ve mantık yoktur... sadece bilinçaltı vardır... bilinçaltımız bize rüyalar gösterir alakasız konusuz mantıksız olaylar bütünü görebilirz. uçtuğumuzu, yada kaybettiğimiz birini görüp gerçek sanarız... çünkü bilinç yoktur...
Bir kızı gördüğümüzde onu sevdiğimizi gördüğümüzde bilinç ortada olmadaığı için bu bilgi direk kolayca bilinçaltına kodlanacak. ve buna kesinlikle inanacaktır. Bunu defaalrca yaşadım ve gözlemledim... Alakasız bir zamanda birini rüyasında onla aşıkken görenlerin o kişiye gerçek hayatta ilgi duymaya başladıklarını defalarca gözlemledim... Çok düşündün... bilinçaltına kazıdın... rüyanda bunu pekiştirdin... Sevdiğine inanıyosun. Bilinçaltının bir oyunu olabilir...
Tabi gözlemlediğim diğer bir olayda rüyasındaki kişiye ulaşma gerçeği... Bu çekim yasasının en ilginç örneklerindendir. O rüya okadar etkiletyicidir ki bilinçaltına kazınır. ona gelişen ilgi ve sonrasındaki ulaşma çabası ona çok benzer birini sizin hayatınızza çeker. sırf bu inadı yüzünden ünlü birini hayatına çekeni tanıyorum... |