Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2009, 10:46 PM   #2 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart

Alıntı:
fantas_tic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkdaslar yaklasık 1 haftadır siteyi inceliyorum gercekten cok hoşuma gitti site içeriği.. ben cekim yasasından yakşık 1 senedir haberdarım the secret dvd sini defalarca izledim.. ilk izlediğim zamanlar gerçekden cok etkilendim ve bir çok isteğimide kendime cekmeyi başardım ama nedendir zamanla ilk zamanlardaki coskuyu ve kendime güveni kaybettim bu konuda.. şimdi forumda yazılanları defalarca okuyorum gayet mantıklı şeylerden bahsediliyor mantıksal olarak kendime yapmam gerekeni kabul ettiriyorum fakat iş uygulamaya gelince bir türlü beceremiyorum o kadar cok olumsuz düşünceler dolaşıyorki kafamda hangi biriyle mücadele edeceğimi kestiremiyorum. sonuc olarak olumlu ve pozitif duruma gecemiyorum bazen gectiğimi sanıyorum kendimi yokluyorum ama pozitiflikden eser yok ..sözün kısası kendimi kontrol edemiyorum duygusal anlamda ve hayatımda sıkıntı üzerine sıkıntılarla karşılaşıyorum... artık elimdeki pozitif durum çağrıştırıcılarını tükettim sanırım hiç biri işe yaramaz oldu.... biliyorum ki bu işin en zor kısmı kendini zihinsel ve duygusal anlamda kontrol edebilmek buda şuan benim için nedendir bilinmez imkansız gibi.. eminim aranızda bu tarz sorunlarla karşılaşmış arkadaslar vardır ve eminimki onların benimle paylaşabilecekleri birşeyler vardır..
fantastic merhabalar... hayatın bazen böyle üstümüze üztümüze geldiği olur. ben de çekim yasasını tıpkı sen gibi bir sene önce kullanıyordum ve herşey yolunda gidiyor sanıyordum..sonra herşey birden tepetaklak oldu.. ben de sen gibi gülecek hiçbişey bulamadım.. hatta demişsin ya elimdeki pozitif kaynakları tükettiğimi sanıyorum diye.. işte ben de öyle sanıyordum..

halbuki evren ve biz kendimiz ne büyük bir dünyayız, kaynaklarımız ne kadar da sınırsız..çekim yasasını bir senedir bilmeme rağmen daha son zamanlarda yeni yeni içselleştiriyorum... evrene bişeyler vermeyi denesene, iç huzurunu yakalamak için.. sonra şükret sahip oldukların için.. ve en önemlisi hep yazıyorum bu sitede defalarca.. vazgeçme asla diren, inat et, değişeceğim de, bu bir süreç ama meyvesi çok güzel olacak de, vazgeçme işte, köşeye çekilip ağlamaktansa hadi tut hayatı sen de bir kenarından..
bu siteyle büyüyor insan.. telkinleri dinle ve forumdaki yazıları oku.. insanların değiştiklerine şahit olacaksın.. sevgilerle..
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla