Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2009, 09:09 PM   #5 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart

Alıntı:
pofuduk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Faydasını görüyormusun?Özel değilse hangi sorun için uyguladın?
aslında hayatmda bir kısır döngüyü farkettikten onra başladım. olayların en son kopma noktası nişanlımdan ayrılmamdı... önce psikiyatrist ilaç tedavisi, sonra telkinleri dinlemeye başladım ve bilinçaltıma yeni kodllar yüklemek için eft ye başladım..ilacı psikiyatristi bıraktım. şu anda sadece eft ye devam ediyorum. bilen birisi uyguladığı için daha önemli etkiler bıraktığını düşünüyorum. eft yi ben de biliyordum ama tıkanıp kalıyodum bazen hangi cümleyi söylesem diye. yönlendirme gerçekten çok önemli.. ve faydasına gelince.. ilk seanstan sonra değil de ikinci seanstan sonra başladı bende değişmeler.. şu anda 5. seanstayım.. ve sona doğru yakaştığımı hissediyorum. çünkü bende sorun olan çoğu şey sıfırlandı. ama tam olarak geçmedi, tedavi bittiğinde geçeceğine inanıyorum.. ama şurası da var ki sadece eft ile devam etmiyorum.. yani değişmek için düzelmek için bir sürü şey yapıyorum çaba gösteriyorum, eft bunlardan sadece biri.. inatla istememdir aslında en büyük değişme aracım.. sevgilerle..
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla