Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2009, 11:57 AM   #215 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart









8 Şubat: "Bu muhteşem günden en iyi olanı bekleyerek, tazelenmiş ve yenilenmiş olarak uyan. Sen en iyi olanı beklediğin için de en iyi olan gelecektir. Rahatla ve bırak ben devralayım. Asla güne stres ve gerginlikle başlama. Uyu ve ruhun yenilensin, tazelensin. Güne sağ ayağınla, sevgi dolu ve şükran dolu bir yürekle, yeni günden harika beklentilerle başla. Bugünde, günü bozacak hiçbir kusur yok, peki neden bunu böyle korumayasın? Farkındalığını en yüksekte tut ve muhteşem oluşumların gerçekleşmesine tanık ol. Dünü, tüm hataları ve kusurlarıyla geçmişte bırak ve yepyeni bir sayfa aç. Neden geçmişi bu yeni güne taşıyasın? Her şekilde derslerini öğrenmelisin, ancak seni aşağı çeken, moralini bozan derslerin üzerinde fazla durup, yeni başlangıçlara ışıl ışıl ve coşku dolu bir kalple başlamana engel olmalarına izin vermeye ne gerek var?"






__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla