Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2009, 12:43 PM   #13 (permalink)
ışıkk
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart

Alıntı:
yasal06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba ışık.. öncelikle bu isim ve avatar resmin çok güzel.. ben çekim yasasını daha yeni içime sindirmeye başladım ama anladığım kadarıyla sen çok daha önceden biliyorsun bunu.. iş için doğru zaman değildir denilebilir. yani doğru şartlar ve doğru zaman gerçekleşmemiş olabilir, bu en görünen nedenlerimizden biri.. bir diğeri mesajının sonunu ama ile bitirmişsin:( aslında güvenmediğini gösteriyorsun.. son olarak da ki bence en önemli sebebi bu, çekim yasasını içselleştirdiğimiz söylüyoruz ama misal ben 25 yaşındayım, 24 yıl boyunca çekim yasasından bihaber yaşadım, yani belki de aslında %0.1 lik bi ihtima bile olsa çekim yasasını içselleştirmemiş olabilirz.

tabiiki belki bunları söylemek haddime bile değil ama belki yardmcı olabilirim diye yazdım. çünkü çekim yasasının çalışmaya devam etmesi için evrene iyi bişeyler vermeye çalışıyorum da:)
sevgiler ışık.. dualarımla yanındayım..
canımın içi çok sağol...benim yaşadığım o kadar çok örnek varki burda konusu olan forumlarda paylaşmaya çalışıyorum.şok olduğum şeyler gerçekleşti inan.evet ben çekim yasasını tanıyalı çok oldu,gerek kendi belirlediğim sezgilerimin beni götürdüğü yöntemlerle,meditasyonlarla ve hani şu kağıda maddeler halinde sıralama tekniğimle birçok şey gerçekleşti:) sezgilerimiz zaten çekim yasasıyla birleşip bizi yönlendiriyor.
Evet farkındayım tatlım cümlemin sonunu ama diye bitirdim ilk defa bu forumda iki mesajım böyle oldu.çünkü artık derdimi dışarı atmak istedim ve kimlere anlatayım dedim tabii ki sizler aklıma geldiniz. bazen duyuyorum çekim yasasını yeni uygulamaya başlamış kişiler hemen istediği işe sahip olabiliyor.belki ben serbest bırakamıyorum bu konuyu heran aklımda olan birşey çünkü ben evde oturduğum sırada çoğu kişi çalıştığı için kafam orda.

güzel yüreğin için teşekkürler canım.
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla