Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2009, 02:48 PM   #2 (permalink)
sanemce
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart

merhaba kelebekcan

telkinlerin etkisi kişiden kişiye fark gösterebiliyor. kimileri bir kaç günde sonuç alırken, kimileri uzun süreler dinlemek zorunda kalabiliyor. bu da sanırım bilinçaltımızda biriktirdiklerimizle alakalı ve onlardan kurtulmayı isteyip istememekle..

ben forumla tanıştığımda umuda dair içimde kırıntı kalmamış bir haldeydim ve neye baksam hep kötüyü görüyordum.
suçluluk telkinini daha ilk dinleyişimde boğuluyorum sandım nefes alamadım sanki.. ney versiyonunu tercih etmiştim ney sesimiydi beni boğan, (normalde ney dinlemeyi severim) telkinin etkisimiydi bilemiyorum..

sonraları değişim rüyalarımda devam etti ve dalgalanma etkisi azaldı..

suçluluk telkini kendimizi, başkalarını affetmemizi sağladığı için bilinçaltımızdaki negatiflerin atılması kolay değil elbette ki.. etkileniyor oluşun bu yüzden.. ama geçecek inanki..arındıkça geçecek.. bir süre dalgalanmaların devam edebilir ama sonrasında yerini sükunete bırakacak..

sevgiler
__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla