Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2009, 10:00 AM   #7 (permalink)
guleysa22
 
guleysa22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2007
Mesajlar: 19
Tesekkür: 4
19 Mesajinıza toplam 83 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
guleysa22 is an unknown quantity at this point
Standart

sevgili günlük forumu nasıl kullanacağımı tam çözemedim ama ben genelde ne var ne yok buraya yazmaya karar verdim şimdilik :) ben telkinlerle geçen ilk bikaç günümü burda paylaştım ama kimsecikler cevap yazmamış duvara anlatmışım gibi oldu . mademki burası daha hareketli diğer yazdıklarımıda buraya kopyalayayımda fikir alışverişinde bulunabileyim diye düşündüm :) . . herneyse. ben burdaki arkadasların paylaşımlarını ve değişimlerini okudum ve büyük keyif aldım. çünkü çoğunluk olumlu değişimler yazmış ve gayet motive edici.

ilk iletim buydu:
merhabalar. ben uzun süre önce bu siteye kayıt olmama rağmen telkin mp3 lerini daha 2 gün önce indirdim. diğer yorumlara bir göz attım. acaba dedim doğrumu, faydası varmı. ne malum dedim burda yazılanlar belkide birilerinin kurgusur. ama artık depresyonun nerdeyse şizofrene dönüşeceğini düşünmeye başladığım şu son zamanlarda bir çıkış yolu bulmam gerekiyordu. zor bişey değil dedim yükle telefona kısık sesle dinle bi yandan da çalış işine bak.. bugün 3. gün.. ve daha 2. günde bendeki olumlu değişimi anlatsam kimse inanmaz. ama ben bir yandan depresyon ilacıda kullanamya basladım acaba hangisinin etkisi :) tabiki dün yaşadığım bir deneyim bana bu telkinlerin gerçekten işe yaradığını kanıtladı. işten çıkmıştım yolda hoşlanmadığım birşey oldu iş çıkışı . tahmin ettiğim şey doğru çıktı, o an yıkıldım yine. eve dönmek üzere dolmuşa binmeye giderken beynim patlayacak gibiydi, son zamanlarda zaten sürekli bu ruh hali içindeyim. dolmuşa bindim, kulaklıklarımı takıp telkinleri dinlemeye başladım :) daha bir kaç saniye içinde yüreğimi beynimi sıkı sıkı bağlayan halatlar gevşemeye başlayınca... inandım bu telkinlerin gerçek etkisine. ama bugün biraz gerginim, şuanda dinlemeye devam ediyorum, inanıyorumki düzenli dinlemeye devam ettiğim sürece değişim daha güzel olacak önce Allahın izniyle. Allah razı olsun

@@@

bugün telkinlerde 4. günüm :) çok iyiyim Allaha şükür. Aslında bu kadar çabuk etki edeceğini hiç sanmıyodum :) ama bu sabah aynaya baktığımda bi güzellik vardı hemde uykudan kalmış porsuk halimi bile sevdim. aslında kendimi çirkin bulan biri değilim genelde ama yinede son dönemlerde aynaya bakmak istemiyordum. gülümserken buluyorum kendimi durup duruken ve ses tonum çok yavaştı son 2 günde ses tonumuda arttırdım. bunun nedenide tek kulaklıkla müzik dinlerken sesim duyulmuyor gibi hissediyorum, biraz bağırma gereği duyuyorum. buda iyi oldu işte. çünkü insanlar konusurken sesimin çıkmadığında şikayetçiydi :)

ama bu telkinler bağışıklık yaparmı. kulaklıkla kısık sesle dinleme rağmen kulağımda akıntı ve hafif ağrılar başladı. kulaklık olmadan dinleyemem, iş yerinde olmaz malesef. o yüzden de biraz tedirginim. baş ağrısı yapmadı ama mide bulantım oldu oda belki yoğurt yedikten sonra çay içmiştim ondandır galiba :)
guleysa22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla