Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2009, 08:52 PM   #10 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

ÜÇÜNCÜ AŞAMA- AYDINLANMA

ROL: KAHRAMAN

DUYGU: BİR’LİK

‘Asıl yaşamımız rüyalarımıza uyandığımızda başlar.’ Thoreau

Bu aşamada gördüğümüz rüyalarda kendimizi hem rüya içinde hem de uyanık yaşamda çok iyi hissederiz. Kendimize duyduğumuz güven sonsuzdur. Sorularımıza cevap geleceğini bilir, yaşam içinde tüm yaratıcılığımızı, koşulsuz sevgimizi hayata geçirmeye çalışırız. Hiçbir şeyin diğerlerinden ayrı olmadığının bilincinde oluruz. Sorularımıza rüyalarla anında cevap alırız. Sonrasında uyanık yaşamda hızla gelişen olaylarla yaşam kalitemizi yükseltir, yolculuğumuzda kolayca ilerleriz. Artık hayatımızın kahramanı oluruz. Güneş bedenimizin, ruhumuzun, zihnimizin her noktasını sevgi ile aydınlatır. Bu sevgiyi yaşam enerjisine dönüştürür ve çevremize yayarız.

Bu aşamadaki rüyalar, o kadar net ve berrak olurlar ki, kendinizi bir masalın içinde hissedersiniz. Geldiği kaynak Tanrısal olandan yani ruhumuzdandır.

Uyanık yaşamla tam bir iş birliği içindedir. Niyetlerinize anında cevap alırsınız. Sayılar ve isimler net verilir. Rüyanın içinde sizinle konuşan ilahi bir ses vardır. İçinde koşulsuz sevgiyi hissettiğiniz. Ruhunuz hazır olduğunda, tek tek açılır bütün kapılar. Mucizeler, armağanlar sizi kucaklar. Sonsuz bir güven ve sevgi içinde hissedersiniz kendinizi. Yalnız olmadığınızı bilirsiniz. Hayat her anlamıyla yaşamaya değer olur. Sabahları sevinçle uyanır, merak, neşe ve bilgelikle yol alırsınız. Her şeyin hayrınıza olduğunu bilirsiniz. Bu aşamada temiz, berrak ve mis kokulu bir hava eşlik eder size. Suda altın sarısı balıklar görürsünüz. Rüzgâr hafifçe okşar saçınızı. Yolunuz peri tozları ve ışıklarla aydınlatılmıştır. Kuşlar eşlik eder başınızın üzerinden size. Rehber rüyaların 3. aşamasında yaşadığınız, hissettiğiniz duygular bunlar. Doğru yorumlandığında yaşamınıza kattığınız değerdir. Bu rüyaların özel olduğu unutulmamalı ve herkese anlatılmamalıdır.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla