Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2009, 08:05 PM   #207 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart









2 Şubat: "Yapacak çok şey var ancak, enerjini doğru yöne kanalize etmeyi ve pek çok aktiviteyle meşgul olarak onu ziyan etmemeyi öğrenmelisin. Yapmak kolaydır, ancak işte burası öz disiplinin gerekli olduğu yerdir. Yapman gerekeni bulmalı ve ondan sonra da tam olarak o yönde devam etmeli, daha başka deneyebileceğin yüzlerce değişik konu tarafından da ayartılmamalısın. Çeşitliliğe ihtiyacın var; esnek olmaya da ihtiyacın var; ancak bu, enerjini pek çok şeye savurmak anlamına gelmesin. Pek çok konuya eğilim gösterip onları üstün körü yapmaktansa, tek bir konuyu öğrenip onu mükemmel yapmak çok daha iyidir. Senden, birçok konuda enerjisini boşa harcayan biri olmak yerine, üstüne aldığın her konuda mükemmeliyetçi biri olmanı rica ediyorum. Öğrenmeye istekli ol ve asla tüm cevapları bildiğini zannetme. Daima öğrenecek yeni bir şey vardır. Mükemmel bir şekilde yapabileceğini bildiğin şeyi yap. Standartların en yüksek standartlar olsun."






__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla