Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2009, 11:25 PM   #10 (permalink)
iloscuk
Üsteğmen

Tesekkür: 68
181 Mesajinıza toplam 953 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iloscuk will become famous soon enoughiloscuk will become famous soon enough

görüştük arkadaşlar.geneli güzeldi.Ama zaman gerekli birbirimize alışmamız,birbirimizi sevebilmemiz için.Biraz ciddi duruşlu biri.Ben doğal davrandım.Bu görüşme boyunca canımı sıkan tek bir şey oldu.Paylaşmam gerek yoksa iyice sıkıcam kendimi.Bir ara ona bir soru sordum:"sence sen beni sevebilir misin?"şeklinde.O da nasıl soru o dedi.Ben de çok bozuldum.Aslında demek istediğim benden elektrik alabildin mi?Bİr ilişki yaşamak istersen bu ben olur muyum anlamındaydı.Ama o beni tanımadığı için garip buldu sanırım.Peki sen ne diyorsun bu soruya dedi.Ben de belki önce benim kendime sormam gereken bir soru bu dedim.Ama zaman gerekli herşey için dedim.O da evet dedi.
İşte bu anın dışında herşey çok hoştu.Yalnız ne o ne de ben birbirimizi nasıl bulduğumuza dair hiç konuşmadık.Doğal olarak şuan herşey arkadaşlık düzeyinde.Değişik bir buluşmaydı.4 saat geçirdik birarada.Zaman ne gösterir bilemem.Umarım güzel olur herşey.Sevgiler arkadaşlar.
iloscuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla