Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2009, 08:01 PM   #15 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Alıntı:
alestason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba redflowers paylaştığın alıştırmalar harika.okurken çok heyecanlandırdı beni.bu tip alıştırmaları çok seviyorum.
ama okurken yaşadığım heyecanı uygularken hissedemiyorum.
yani tüm bunları hayel etmem o anı hissetmem çok kısa sürüyor.
bu süreyi uzatabilmek için yapabileceğim bir şeyler varmı.
bu çalışmaları sık sık yapmaya çalışıyorum aslında.


Merhaba alestason.

Sanırım Yüksek Benlik çalışmasını kastediyorsun. Bu tür çalışmalara ilk başlarda çok alışık olmadığımız için dikkat dağılması olabiliyor. Bunun da asıl sebebi acaba bir yerde yanlış mı yapıyorum sorusudur büyük ihtimalle. Yanlış yada eksik yapma korkusu bizim dikkatimizi dağıtarak heyecanımızı kaybetmemize sebep olur.

Yapabileceğin en iyi şey güvenmektir. Bir şeylerin, aslında birçok şeylerin değişeceğine, bunları değiştirmek için içinde büyük bir gücün olduğunu bilmektir, inanmaktır.

Yüksek Benlik çalışması çok keyifli bir çalışmadır, zamanla bunun tadına varacağına ve bir bütün olacağına inanıyorum.

Ama Gölgemizi bulmak ilk etaplarda bizi yapmak istediğimizden soğutabilir. Ben gölge çalışmasını ilk yaptığım zaman kitabı tamamen bırakmıştım aylar önce. Ama ayrık otlarını temizlemeden bir lalezar kurulamıyor biliyorsun ki.

Zamanla o heyecanı içinde hissedeceğine ve hayal olarak değil tamamen gerçek olarak yaşayacağına inanıyorum. Çalışmalarında kolaylıklar seninle olsun.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla