Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2009, 07:00 PM   #5 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Rüya Ustası

'Rüyalarımı hatırlamayı ve onlarla iş birliği yapmayı seçiyorum.'

Endişe ve korkular yerini yaşama sevincine bırakacak. Gittiğiniz her yerde sonsuz bir güven duyacaksınız. Geceleri yatağınıza uzanmak ve uykunun kucağına kendinizi bırakmak hayatınızın en keyifli anları olacak. Rüyaların ruhunuzun derinliklerine açılan bir kapı olduğunu ve oradaki armağanları size ulaştırdığını anladığınızda, gördüğünüz tüm rüyalar sizde değişim yaratacak.

Yıllardan beri sorduğunuz sorulara, belki de pek çok defa rüyalarınız kanalıyla cevaplar aldınız. Nasıl yorumlayacağınızı bilmediğiniz için ya da klasik rüya yorumları nedeniyle, onlar okunmamış bir mektup gibi rüya sepetinizde biriktiler. Şimdi bu satırları okuyor olmanız çok uzun yıllar sevgiliden gelen mektupları açmak için size verilen bir fırsat. Onları hayata geçirmek ise tamamen sizin seçiminiz. Rehber rüyalar bize kapıları gösterir ama o kapıdan geçip geçmemek, tamamen bizim özgür irademize bağlıdır.

Bugün kendinize bir armağan verin. Bugün sadece şunu düşünün:

'' Hangi rüyama uyanmak için buradayım? ''

Uygulamaları yaptığınızda çok kısa bir süre içinde rüyalarınızı hatırlamayı, yorumlamayı ve onlardan faydalanmayı öğreneceksiniz. Uyanık yaşama daha güvenli, daha sevgi dolu ve farkındalık düzeyiniz daha yüksek devam edeceksiniz. Tüm kişisel gelişim çalışmalarının olumlu sonuçları, bizim ne kadar çaba sarf ettiğimize bağlıdır.

Mucizeler yaşamak için mucizelere giden yola çıkmak gerekiyor. Uyku bize verilen en güzel armağan. Onun enerjisini uyanık yaşama taşıdığımızda gün içinde huzurlu, sakin, sevgi dolu bir insan oluruz. Sabah zinde kalkar ve güne başlamak için heyecan duyarız. Rüyaları hatırlamak, berrak rüyalar görmek kadar gece boyunca huzurla uyumak hepimizin en doğal hakkı. Rahat bir uyku için, ilk adım geçen günün kırgınlıklarını, kızgınlıklarını ve yorgunluklarını geceye taşımamaktır.

En önemlisi de yatmadan önce, günü geceye taşımamak için o gün yaşadığınız olayların, duygularıni düşüncelerin kısaca üzerinden geçmektir. Yaşadığınız sürece, iyi-kötü, olumlu-olumsuz gibi etiketler koymadan bir film izler gibi bakın. Onlara verdiğiniz tepkileri gözden geçirin. Neyi öğrendiğinizi bulmaya çalışın ya da neyin farkında olmanız gerektiğinin. Sonra o gün içinde olan her şeyi, sizi üzdüğünü düşündüğünüz her şeyi bir balona koyun. Teşekkür edin.

Artık onlara ihtiyacınız olmadığını söyleyin. Balon sizden uzaklaştıkça rahatladığınızı hissedin. Bağışlamanız gereken insanlar olduğunu düşünüyorsanız onları bağışladığınızı söyleyin. Bırakın onlar da gitsin. Balonun kaybolduğunu, çok uzaklarda patladığını ve ondan hiçbir iz kalmadığını zihninizde canlandırın.


Yazar:Işık Elçi

__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla