Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2009, 08:02 PM   #2 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

Selam ilk ben geldim

Günlüğün hayırlı olsun Renklerin Türküsü. En güzel kişisel gelişim yolculuklarını yazarsın dilerim. Bizde keyifle okuruz.

Rüya tabiri yapamam ama naçizane bir tavsiyede bulunabilirim, o da rüyalarını yazmandır. Ne gördüğün, rengi, kokusu, yönü, sana ne hissettirdiği... Aklına ne geliyorsa. Zamanla kendi yorumlarını en doğru şekilde yapabileceğini söyleyebilirim.

Birde ben yapılan yorumlara bir çoğumuz gibi inanmayanlardanım. Senin gördüğün şey benim için ayrı bir anlam ifade eder, başkası için apayrı. Bunun için kendin yorumlamalısın.

Telkinler konusunda sabır baş faktör. Değişim birden gerçekleşmiyor bazen. Yılların oluşturduğu birikimler bir kaç günde geçmeyebiliyor. Daha önce de dediğim gibi en doğru kararını iç sesini dinleyerek verebilirsin. En doğru yol o yoldur.

Ben yine gelirim

Şimdilik hoşçakal.

Sevgiler.
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla